wijnkoperij van leerzem

Hét juiste adres voor wijnen & meer!

Wijnkoperij van Leerzem is decennia lang een begrip in Middelburg en ver daar buiten. De sfeervolle moderne winkel biedt een ruime keuze aan kwaliteitswijnen uit de hele wereld. Tevens bieden wij u een uitgebreid assortiment (luxe) gedistilleerd, bier en geschenken. Vanuit de wijnkoperij en een 17e eeuws pakhuis worden wijnen geleverd aan particulieren, bedrijven en horeca.

Wijninkoop

Wijnkoperij van Leerzem is aangesloten bij de Gastrovino inkooporganisatie, een samenwerkings verband van ongeveer 40 zelfstandige wijn&delicatesse winkels in Nederland. Ben van Velzen is mede verantwoordelijk voor de inkoop van wijnen voor deze groep. Maandelijks worden hiervoor door onze  wijncommissie  tientallen wijnen geproefd en beoordeeld, slechts enkele wijnen doorstaan deze selectie en worden opgenomen in ons assortiment.

Locatie

Wijnkoperij van Leerzem is gelegen aan het Molenwater, wat grenst aan het lommerijke stadspark, in een van de mooiste wijken van Middelburg, met voldoende parkeer gelegenheid voor de winkel  Het karakeristieke  winkelpand dateerd uit 17e eeuw.

Bezorging

De wijnen worden vanaf 12 flessen gratis thuisbezorgd met onze bezorgdienst, in Walcheren en Noord en Zuid Beveland.